Τον κόσμο της περιμένει η Ρόδος

Κάτι ο ορισμός του παιχνιδιού για τις 3 το απόγευμα της Κυριακής, κάτι η ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου και κάτι η δυναμικότητα του αντιπάλου, οι άνθρωποι της Ρόδου ελπίζουν πως στο επικείμενο δύσκολο ματς με τον Ιωνικό οι εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου θα έχουν επιτέλους την εικόνα που θέλουν να αντικρίσουν από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Η προετοιμασία για το ραντεβού με τους Νικαιώτες συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο βοηθητικό, από την οποία απουσίαζε μόνο ο Δημήτρης Κωνσταντίνου. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος υπέστη το περασμένο Σάββατο τράβηγμα στο δικέφαλο, έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα και το τεχνικό επιτελείο των «ελαφιών» θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου θα γίνει και η σημερινή προπόνηση, ενώ την Πέμπτη κι εφόσον δεν χαλάσει ο καιρός, οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου θα μεταφέρουν την προετοιμασία τους στο κυρίως γήπεδο.

Τέλος, για την πιθανότητα να βρεθούν την Κυριακή στις εξέδρες  λίγοι φίλοι του Ιωνικού ενημερώθηκαν χθες οι άνθρωποι της Ρόδου και περιμένουν τα νεότερα, ώστε να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μη συμβεί το παραμικρό.