Στο γήπεδο η 18άδα του Διαγόρα

Στον Διαγόρα έχουν στόχο να πραγματοποιήσουν καλές εμφανίσεις και στο Κύπελλο, πέραν των αγώνων πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Το πρόγραμμα του Κυπέλλου, φέρνει σήμερα τον “γηραιό” να αντιμετωπίζει στο γήπεδο Αφάντου την Αθλέτικο στις 14.30.

Φυσικά, η αγωνιστική διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες είναι μεγάλη κι αυτός είναι ο λόγος που ο Ανδρέας Σταύρου, προτίθεται να βρει την κατάλληλη χημεία και να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, άλλη ενδεκάδα από αυτή του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς του «γηραιού», κάλεσε στο γήπεδο όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του κι εκεί θα επιλέξει αφ’ ενός μεν τους έντεκα, αλλά και τους επτά αναπληρωματικούς. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα ο κ. Σταύρου, θα ξεκουράσει βασικούς του παίκτες.
Απών από την σημερινή συνάντηση, θα είναι σίγουρα ο Γιάννης Μαρίνου, ο οποίος δεν έχει συνέλθει ακόμα από τον τραυματισμό του.

Ο Κώστας Χειμωνέττος είναι από τους παίκτες που υπολογίζει ο Ανδρέας Σταύρου για το σημερινό παιχνίδι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Κώστας Χειμωνέττος είναι από τους παίκτες που υπολογίζει ο Ανδρέας Σταύρου για το σημερινό παιχνίδι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)