Για το διπλό  στον Κορυδαλλό ο Ιάλυσος

Αποφασισμένος να ξεπεράσει κατά τον καλύτερο τρόπο την ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας στο «Οικονομίδειο», είναι ο Ιάλυσος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» του Ηλία Φυντάνη έχουν πεισμώσει πολύ από το αποτέλεσμα που… γκρέμισε το κάστρο ύστερα από 4,5 χρόνια και θέλουν αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, να βάλουν τέλος στα άσχημα αποτελέσματα, επανερχόμενοι στις νίκες.

Ο Ηλίας Φυντάνης ρίχνει το βάρος πέρα από την προετοιμασία σε τακτική και αγωνιστική παρουσία, στην ψυχολογία των παικτών, θέλοντας να τους δώσει να καταλάβουν, πώς μοναδικός στόχος είναι το «διπλό» στο ματς με την Προοδευτική.
Από αγωνιστικής πλευράς πάντως, ο μοναδικός απών θα είναι ο Δημήτρης Σταυλάς, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά επανέρχεται στις προπονήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα.

 «ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ»… ΚΑΙ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ
Ο Ιάλυσος με ανακοίνωση του δηλώνει πως συμμετέχει ενεργά στην Εθελοντική Οργάνωση «Ρόδος για τη Ζωή».

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:    
«Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ πιστοί στις δεσμεύσεις και το όραμά  τους για  συμμετοχή, προσφορά και αλληλεγγύη συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την Εθελοντική  Οργάνωση  Ρόδος για τη Ζωή.

Η Ρόδος για τη Ζωή είναι Εθελοντική Οργάνωση  η οποία διοργανώνει από το 2010 τον ομώνυμο αγώνα δρόμου- περίπατο με σκοπό τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείου της Ρόδου ιατρικού εξοπλισμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες αντικαρκινικές δράσεις πανελληνίως κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι η μαζική συμμετοχή σε περπάτημα - αγώνα δρόμου με το χαρακτηριστικό μπλουζάκι κάθε χρόνο διαφορετικού χρώματος».

Ο Παναγιώτης Σπάρταλης φοράει το σχετικό μπλουζάκι στον αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας
Ο Παναγιώτης Σπάρταλης φοράει το σχετικό μπλουζάκι στον αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας