Σάββατο μεσημέρι με Πανιώνιο το «Ροδίων Άθλησις»

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΕΟΠΕ οι αγώνες της πρεμιέρας για τον 2ο υποόμιλο των ανδρών της Α2 στο βόλεϊ στον οποίο θα αγωνιστούν φέτος το Ροδίων Αθλησις και για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Αθλοπαιδιές της Κω.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το «Ροδίων» θα παίξει το Σάββατο στις 13.30 στις εγκαταστάσεις του και οι Αθλοπαιδιές την Κυριακή το απόγευμα στο Κλειστό της Κω (15.30)

Τα παιχνίδια που όρισε η ΕΟΠΕ αλλά και οι διαιτητές που ανακοινώθηκαν έχουν ως εξής:  
Α2 Ανδρών - Α' όμιλος - 2ος υποόμιλος
1η αγωνιστική

Σάββατο 5 Νοεμβρίου
Ροδίων Παιδεία 14.30: Ροδίων Άθλησις - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Παπαστάμος
Μυτιλήνη 16.00: ΑΟ Μυτιλήνης - ΔΑΣ Δραπετσώνας
Διαιτητές: Μάλφας, Καπάνταης

Κυριακή 6 Νοεμβρίου
Κω 15.30: ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω - ΓΣ Απόλλων
Διαιτητές: Τσίτσικας, Οικονόμου Β.

Νέος υποστηρικτής στις γυναίκες του «Ροδίων»
Ένα νέο υποστηρικτή απέκτησε στην προσπάθεια της να έχει και φέτος λαμπρή πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα του «Ροδίων Αθλησις». Οι χορηγοί της ομάδας ολοένα και πληθαίνουν και η Διοίκηση προέβη χθες στην παρακάτω ανακοίνωση:  

«To κατάστημα Vargas Sport, θα αποτελεί ένα νέο υποστηρικτή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Σωματείου μας, τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Η επιχείρηση, του κυρίου Varga, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρόδο από το 2015, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία ειδών στίβου και άλλων αθλημάτων, θα συμβάλλει στην προσπάθειά μας προσφέροντας αθλητικό εξοπλισμό στη γυναικεία ομάδα.
Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, ευχαριστεί θερμά τον κύριο Vargas Yohan, για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή του και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία».