Κολοσσός: Οι αντοχές ενός  μικρού ρόστερ

Ο Νοέμβριος είναι, για τον Κολοσσό H Hotels, «καυτός» μήνας καθώς τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν (με Κόροιβο, Λευκάδα και Κύμη) η νίκη αποτελεί μονόδρομο, όχι μόνο γιατί θα διεξαχθούν στο Βενετόκλειο αλλά γιατί είναι κόντρα σε ομάδες υπολογίσιμες με στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία.

Καταρχάς, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι τουλάχιστον μέχρι και το παιχνίδι με τη νεοφώτιστη Δόξα, ο Άρης Λυκογιάννης δεν υπολογίζει τον Χρήστο Σαλούστρο.

Όση βελτίωση και να παρουσιάζει η κατάσταση του 25χρονου φόργουορντ όσον αφορά στο γόνατό του, δεν έχει τελειώσει ακόμα με τις θεραπείες του ούτε φυσικά είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δέκα μέρες από τη στιγμή που θα επιστρέψει στις προπονήσεις για να θεωρηθεί έτοιμος να παίξει.

Με δεδομένη, λοιπόν, την απουσία του Σαλούστρου για ακόμη τρεις αγωνιστικές, ο ήδη περιορισμένος αριθμός αθλητών στο ρόστερ μπαίνει σε διαδικασία σμίκρυνσης. Ειδικά αν υπολογίσουμε ότι ο Λυκογιάννης δεν έχει χρησιμοποιήσει δευτερόλεπτο τον Μιχάλη Λιάπη τόσο στο ματς με τον Προμηθέα όσο και με τον Ολυμπιακό ενώ ελάχιστη είναι η συμμετοχή και του Αγγελάκου. Για τον Παπαδάκη, η 14λεπτη συμμετοχή του στον αγώνα με τους Πατρινούς ήταν ενθαρρυντική αλλά στο ΣΕΦ μόλις που συμπλήρωσε ένα λεπτό στο παρκέ.

Επομένως, τι μένει; Οι έξι ξένοι, με τους Γουάτσον και Τσούκου να παίζουν πολύ λιγότερο από τους υπόλοιπους, και οι Γεωργαλλής, Βασιλόπουλος για να σηκώσουν το βάρος των αγώνων. Το ποιες είναι οι αντοχές ενός μικρού ρόστερ το ξέρει καλύτερα ο Λυκογιάννης που καλείται να το διαχειριστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα.