Πρώτη νίκη και πρόκριση για τον Ηρακλή Μαριτσών

Η πρώτη νίκη του Ηρακλή Μαριτσών τη φετινή περίοδο δεν αφορούσε το πρωτάθλημα αλλά το Κύπελλο, στη γ’ φάση του οποίου πέρασαν χθες οι «πράσινοι» μετά και το 0-1 στην Κρεμαστή επί του Νηρέα.

 Ο Χαράλαμπος Βασιλώτος είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ν’ ανοίξει το σκορ αλλά το πλασέ του στο 20’ πήγε στο δεξί δοκάρι. Στην επόμενη ουσιαστικά φάση στον αγώνα ο Ζερβός σούταρε ελάχιστα άουτ για το Νηρέα, όπως και ο Παπανικολάου στο 35’.

Ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία, και στο 63’ ο Χατζηκωνσταντής τροφοδότησε τον Ευθύμιο Βασιλώτο που με πλασέ έκανε το 0-1.
Ο Νηρέας θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 83’ όταν ο Στούρης σούταρε αλλά ο Αναγνώστου απόκρουσε ωραία.

Η τελευταία σημαντική φάση στον αγώνα σημειώθηκε πια στις καθυστερήσεις, με τον Πολυμένωφ από πλευράς φιλοξενούμενων να σημαδεύει με σουτ το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Αυγενικού και Αλεξίου.

Νηρέας: Μάτσης, Γουλίτσας, Στούρης, Μοσκιού, Καρινός, Σινάνι, Ζούρδης (63’ Καρράς), Παπανικολάου, Ζερβός (70’ Φλεβάρης), Στεφανάκης, Παπαγεωργίου, Τζεμανάκης (68’ Αναγνώστου).
Ηρακλής: Αναγνώστου, Καρίκης, Παναγιώτου (76’ Κουτουλίδης), Τσούφιος, Διακοηλίας, Καρίκης Γ., Μπάκης, Βασιλώτος Χ., Γιαννακόπουλος Γ. (46’ Μπιλλιάς), Βασιλώτος Ε., Χατζηκωνσταντής (73’ Πολυμένωφ).