Το Lindos Princess Beach Hotel  φέρνει τα ψυχαγωγικά δωμάτια  απόδρασης στη Νότια Ρόδο

Ο Όμιλος Hatzilazarou Hotels Collection σε συνεργασία με τα Εnigma Εscape Rooms, δημιούργησαν δύο νέα δωμάτια απόδρασης στο ξενοδοχείο Lindos Princess Beach Hotel στην περιοχή Λοθιάρικα της Λάρδου.

Το Lindos Princess Beach Hotel αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της Ρόδου και ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία, που μέχρι σήμερα έχουν εντάξει τα Δωμάτια Απόδρασης στις δραστηριότητες  ψυχαγωγίας που προσφέρουν, ως μια φρέσκια και εναλλακτική ιδέα διασκέδασης.

Τα δωμάτια απόδρασης του Lindos Princess Beach Hotel περιλαμβάνουν δύο θεματικές ενότητες, το «True Detective» και το «Art Museum». Το πρώτο δωμάτιο μυστηρίου έχει ως θέμα την αναζήτηση του δολοφόνου ο οποίος έχει διαπράξει μια σειρά από δολοφονίες στο χωριό της Λίνδου. Το δεύτερο δωμάτιο αφορά έναν δημοφιλή πίνακα, ο οποίος εκτίθεται στο μουσείο του Lindos Princess, όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να εντοπίσουν και να πάρουν μαζί τους.

Τα δωμάτια απόδρασης επικοινωνήθηκαν στους επισκέπτες του ξενοδοχείου με έναν πρωτότυπο τρόπο, καθώς είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, με σκοπό να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν την καινοτόμο ιδέα.

Εκτός από τους επισκέπτες του Lindos Princess Beach Hotel, οι οποίοι αγκάλιασαν τη νέα ψυχαγωγική δράση του ξενοδοχείου,  υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή από φίλους των παιχνιδιών απόδρασης, οι οποίοι όμως δεν διέμεναν στο ξενοδοχείο.
Σχετικά με την Εταιρεία: Ο Όμιλος Hatzilazarou Hotels Collection διαθέτει 5 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο στις ανώτερες κατηγορίες τεσσάρων και πέντε αστέρων με συνολική δυναμικότητα 1900 δωματίων.

Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις απασχολώντας 1000 άτομα προσωπικό, προερχόμενο τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από κάθε γωνιά της γης.   Στόχος του Ομίλου είναι να αναπτύξει και να εξελίξει την έννοια της φιλοξενίας σε επίπεδα, που θα καλύπτει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.
URL Escape Room: www.lindosprincessescaperooms.com
Facebook Page: https://www.facebook.com/LindosPrincessEscaperooms/
URL H Hotels: www.hhotels.gr