Χωρίς τον Σταμούλη προετοιμάζεται ο Άρης

Περισσότερο χρόνο για δουλειά, αλλά και για ξεκούραση, δίνει στον Άρη η μετάθεση του αγώνα με το Διαγόρα για την Τετάρτη.

Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Αρχαγγέλου, το ίδιο θα κάνουν και σήμερα, το σαββατοκύριακο θα φορτίσουν τις «μπαταρίες» τους, ενώ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση τόσο τη Δευτέρα, όσο και την Τρίτη.

 Στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το «γηραιό» ο Γιώργος Σταυριανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Σταμούλη, ο οποίος «κουβαλάει» από το παιχνίδι με τον Κλεάνθη τραυματισμό στο γόνατο και κάνει θεραπείες. Εκτός προπονήσεων είναι και ο Αντώνης Παρδαλός, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για δουλειές.

 Το κλίμα στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» είναι καλό, με τον προπονητή Γιώργο Σταυριανό να έχει εστιάσει την προσοχή των παικτών του στην αμυντική λειτουργία, καθώς μέχρι σήμερα ο Άρης είναι μεν ιδιαίτερα παραγωγικός, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια με Κλεάνθη και Ηρακλή Λάρδου έχει δεχθεί συνολικά έξι τέρματα, που προφανώς δεν είναι λίγα και αποτελούν λόγο προβληματισμού.