Τα σύνορα των κρατών

Αν ανοίξουμε έναν «χάρτη»  της Ευρώπης θα δούμε τα «σύνορα»  μεταξύ των  κρατών  και θα πούμε ότι αυτά τα «σύνορα»  όχι μόνο είναι κοντά στη ΜΥΤΗ  των  ΛΑΩΝ  του κάθε  κράτους,  αλλά ότι τα «σύνορα»  είναι ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ  των διαφόρων ΛΑΩΝ  που βρίσκονται «ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ».

Τι θέλει δηλαδή αυτός ο ηγέτης του «ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ» να γυρίσουμε πίσω  στην «ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ;» Και αυτό μπορεί να γίνει ΚΥΡΙΕ, αλλά  η ολοκληρωτική καταστροφή, θα είναι  μεταξύ των γειτόνων. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ αφού κι εσύ θα καταστραφείς, όπως και όλοι μας; 

Επειδή τα «μυαλά» του κάθε ανθρώπου μπορεί να οδηγήσουν στην εποχή των «ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ», καλό θα είναι οι  δύο μεγάλες δυνάμεις (ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ,  τώρα και η ΚΙΝΑ) να επεμβαίνουν  και να να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό μπορεί να γίνει με την απόλυτη συμφωνία και των τριών δυνάμεων.

Εμείς εδώ στη Ρόδο και τους κατοίκους της εδώ και εκατοντάδες  χρόνια, θα ζήσουμε  σε «ΕΙΡΗΝΗ» και αγαπημένοι όλοι μαζί. Εσύ ο «Ανθρωποφάγος» αν δεν μπορείς  να κάνεις διαφορετικά και να ζήσεις «ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ» να βρεις θύματα μέσα στο ίδιο  σου το ΚΡΑΤΟΣ.  Και αυτό είναι πολύ άσχημο.

Γι’ αυτό αν δεν μπορείς να «αλλάξεις πρόσωπο»  τότε παραιτήσου, έχεις τη δύναμη για τέτοιες ηρωικές πράξεις; Δεν θα σε αφήσουμε, να χαλάσεις τη Ρόδο μας και θα μείνει όπως ήταν «ΠΑΝΤΑ», και όλοι μαζί ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.

Του Βασίλη Μαυράκη