Η Ρόδος παίζει τένις

Νέα και σημαντική διοργάνωση του τένις θα πραγματοποιηθεί από το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις του στο Κορακόνερο. Πρόκειται για το " Vodafone Rodos Cup" σε δύο κατηγορίες: στα διπλά Master 8 και στους ενήλικες.

Η κατηγορία Master 8 είναι κλειστή και μόνο αν κάποιος έχει λάβει πρόσκληση μπορεί να μετέχει .
Σε δυο ομίλους των τεσσάρων οι καλύτεροι τενίστες της Ρόδου εκτός ελάχιστων απουσιών λόγω σπουδών και τραυματισμών, θα αγωνιστούν για τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά.

Τα ζευγάρια, όπως διαμορφώθηκαν, είναι τα εξής:
Red group
1. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ Σ. - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Φ.
2. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ι. - ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Μ.
3. ΠΕΤΑΛΑΣ Γ - ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δ.
4. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ν.

Black group
1. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Σ - ΜΠΟΤΣΗΣ Μ.                       
2. ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΣ Ν - ΠΑΡΙΣΣΗΣ Α                         
3. ΘΩΜΑΤΟΣ Μ - ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΣ Π                
4. ΠΕΤΡΩΝΙΑΤΗΣ Σ - ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Π.  
             
Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα στις 15.00 και αναμένεται πως η δύναμη, η ταχύτητα και η υψηλή τεχνική των συμμετεχόντων θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για το άθλημα . Η διαδικασία διεξαγωγής των αγώνων με το σύστημα του round robin θα εξασφαλίσει στους θεατές αρκετές ώρες θεάματος στα green set court 1 και 2.

Ταυτόχρονα μια μεγάλη γιορτή για μεγάλους και παιδιά (άνω των 14 ετών ) θα εκτυλίσσεται στα γήπεδα 6-7-8...
Η κατηγορία Ενηλίκων είναι Open και μπορούν να συμμετέχουν όλοι άνδρες- γυναίκες και ανήλικοι, μόνο εφόσον ανήκουν στην κατηγορία 14 και πάνω.
Η Vodafone έχει φροντίσει και πλούσια δώρα περιμένουν τους φιναλίστ και των δυο κατηγοριών (smart phone).

Αναμένεται πως όλο το δυναμικό του νησιού στο τένις θα τιμήσει με την παρουσία του το τουρνουά αυτό, καθώς είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία όπως η Vodafone επέλεξε τον Ροδιακό Όμιλο και το άθλημα αυτό για να εκφράσει την κοινωνική της μέριμνα.

Στον ΡΟΑ όλοι ελπίζουν ότι το παράδειγμα της θ’ ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες ώστε τα αθλήματα του νησιού ν’ αποτελέσουν πόλο έλξης και αιτία επέκτασης της τουριστικής περιόδου αλλά και στροφής στον ποιοτικό τουρισμό που ταιριάζει τόσο στο νησί μας.
Σήμερα, μετά την εκδήλωση "Η Ρόδος για τη Ζωή ", στις 15.00 θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί και τελικοί και των δυο κατηγοριών .