Το «Μαύρο και Δαγκωτό» στην Κω

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στον κινηματοθέατρο «Ορφέας» στην Κω, η αναβληθείσα από τον περασμένο Φεβρουάριο παρουσίαση του βιβλίου του τ. Υφυπουργού Πολιτισμού – Τουρισμού Γ. Νικητιάδη, « ΜΑΥΡΟ & ΔΑΓΚΩΤΟ - Σταυρός προτίμησης ή λίστα;».

 

Όπως είναι γνωστό το βιβλίο ήδη έχει παρουσιαστεί με επιμέλεια του εκδοτικού οίκου ΨΥΧΟΓΙΟΣ σε δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες εκδηλώσεις στην Αθήνα και στη Ρόδο, όπου μεταξύ των παρουσιαστών ήτο ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκης, οι Βουλευτές Δ. Κρεμαστινός και Μ. Κόνσολας, ο τ. Υπουργός Μ. Παπαϊωάννου και οι καθηγητές κ. Σωτηρέλης και Νικολακόπουλος.

Το βιβλίο στην Κω θα παρουσιάσουν ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου και πρόσφατα προταθείς για Πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Γιώργος Σωτηρέλης που έχει γράψει και τον πρόλογο του βιβλίου, ο καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας και Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών  κ. Ηλίας Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω κ. Παναγιώτης Αβρίθης, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετήσει και ο καθηγητής κ. Κρεμαστινός. Συντονιστής στην παρουσίαση θα είναι ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΙΛΗΤΑΣ» κ. Κώστας Ιωάννου.

Η παρουσίαση του βιβλίου στην Κω είχε αναβληθεί τον Φεβρουάριο λόγω δυσχερών καιρικών συνθηκών και απαγορευτικού που δεν επέτρεψε στους παρουσιαστές να μεταβούν από την Ρόδο όπου είχε γίνει ήδη η παρουσίαση, στην Κω.

Το βιβλίο από τον περασμένο Δεκέμβριο που τέθηκε σε κυκλοφορία έχει πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό πωλήσεων.