«Καθάρισε» ο Καραμανώλης για τον Ευκλή

Στη νίκη και μόνο επί του Πολυβώτη μένει ο Ευκλής, μετά τη χθεσινή αναμέτρηση στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» για την 4η αγωνιστική όσον αφορά τον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Χωρίς να εντυπωσιάσουν, οι «πράσινοι» είχαν καλύτερη παρουσία στο ξεκίνημα του αγώνα και ευτύχησαν με τη συμπλήρωση 20 λεπτών να μπουν μπροστά χάρις σε προβολή του Καραμανώλη μετά από σέντρα του Χατζηκυριάκου.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή χωρίς όμως να σκοράρουν και παραλίγο να το πληρώσουν, αφού στο 60’ ο Σφακιανός πλάσαρε απέναντι από τον Μακαρούνα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Να σημειωθεί ότι από το 72’ και μετά οι Νισύριοι ήταν δέκα στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της αποβολής του Βασίλη Κ. Χατζηνικολάου με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγιαννίδης με βοηθούς τη Βούλγαρη και τον Πλάτση.

Ευκλής: Μακαρούνας Ι., Χατζηκυριάκος, Τομάζος, Μακαρούνας Μ., Λαός, Κορκίδας, Βισβίκης (75’ Λαθούρης), Μπερετούλης (90’ Σιαναβέλης), Λενιού, Κώστας (91’ Αγγελής), Καραμανώλης.
Πολυβώτης: Κετσές, Παπαδάκης, Καρακωνσταντίνου (46’ Φασιανός), Χατζηνικολάου ΒΚ., Φωτεινής, Κακιάς, Χατζηνικολάου ΒΔ., Πατρίκης, Κάσδαγλης, Χαρτοφύλλης Ν., Σφακιανός Α.