Η διαχείριση του ενθουσιασμού και το χαμένο έδαφος

Την περασμένη Κυριακή, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Γιάννης Γεωργαλλής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση βοηθώντας τον Κολοσσό H Hotels να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη.

Ο ίδιος αναφέρεται στο blog του στο site του ΕΣΑΚΕ στο παιχνίδι του Φαλήρου: «Ερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, όπου στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Η ομάδα δείχνει σιγά σιγά αρκετά σημάδια βελτίωσης, αλλά έχουμε και άλλα περιθώρια να γίνουμε ακόμη καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εικόνα μας, αλλά ό,τι έγινε… έγινε στο ΣΕΦ. Πλέον, είμαστε αναγκασμένοι να αφήσουμε το ματς στον Πειραιά, που η αλήθεια είναι ότι μας τόνωσε το ηθικό αρκετά, γιατί έχουμε μπροστά μας παιχνίδια πολύ σημαντικά και έτσι ό,τι κάναμε θα ήταν δώρο… άδωρον, αν δεν πάρουμε τις νίκες που πρέπει».

Αφήνοντας, λοιπόν, πίσω την εντυπωσιακή εικόνα του ΣΕΦ, ο αρχηγός των Ροδιτών σχολιάζει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Κόροιβο: «Πρέπει να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό μας, καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Κόντρα στη Δόξα Λευκάδας έδειξε πως είναι μία πολύ μαχητική ομάδα και δεν παρατάει τα παιχνίδια, όποια και αν είναι η διαφορά. Θέλει μεγάλη προσοχή και καθόλου εφησυχασμός.

Ευτυχώς, δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού, πέραν του Χρήστου Σαλούστρου. Στόχος φυσικά είναι μόνο η νίκη, γιατί όπως έχουμε πει και πιο πριν, πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών. Γι’ αυτό, απαιτείται συγκέντρωση και τα 40 λεπτά και μαζί με τον κόσμο μας, ο οποίος μας δίνει μεγάλη ώθηση στο Βενετόκλειο, να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη στην έδρα μας, που είναι και η δύναμή μας».