Κάλεσμα σε επιχειρηματίες από τον ΑΕΡΑ

Κάλεσμα στον επιχειρηματικό κόσμο των Αφάντου κάνει μέσω ανακοίνωσης του συλλόγου, ο αντιπρόεδρος του ΑΕΡΑ Κώστας Σπανός, ο οποίος ζητάει τη συμβολή του στην προσπάθεια της «ερυθρόλευκης ομάδας, ενώ τους προτρέπει να εισχωρήσουν και στα διοικητικά αν το επιθυμούν. Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. και ειδικότερα ο αντιπρόεδρος κ. Σπανός Κωνσταντίνος, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες και μη της κοινότητας μας που θέλουν να βοηθήσουν το σύλλογο, να το πράξουν το συντομότερο δυνατό!

Όποιος επιθυμεί να εισέλθει στα διοικητικά του συλλόγου και να βάλει το δικό του λιθαράκι προκειμένου η ομάδα μας να ενισχυθεί σημαντικά, πρέπει να απευθυνθεί στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ. Συμιακό Μιχαήλ, μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στο τηλέφωνο: 6934567800.
Είναι καθήκον όλων μας, να «αγκαλιάσουμε» το σωματείο που μας έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές κατά το παρελθόν και υποχρέωση μας να μην το αφήσουμε να αποδυναμωθεί στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.»

Οι χορηγοί ένδυσης του ΑΕΡΑ

Με νέα της ανακοίνωση η ομάδα του ΑΕΡΑ ανακοινώνει τους φετινούς χορηγούς ένδυσης. Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους φετινούς χορηγούς ένδυσης της ομάδας μας και παράλληλα να τους ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους στο σύλλογο, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Πιο συγκεκριμένα, την ομάδα μας στηρίζουν οι παρακάτω:

Επίσημος Χορηγός Φανέλας: “People Caffe” ιδιοκτησίας κ. Γιώργου Αναστασίου.
Δεύτερος Χορηγός Φανέλας: “Barber Shop by V. Doukissis” ιδιοκτησίας κ. Δουκίσση Βασίλειου

Επίσημος Χορηγός σε Φόρμες Αποστολής: “Gyro&Burger – Κάτι Ψήνεται” ιδιοκτησίας Κα. Λαουδίκου Αικατερίνης

Επίσημος Χορηγός σε Φόρμες Προπόνησης: “ Arion Palace – Dionision Palace” ιδιοκτησίας των Κ. Κουρδουκλά Αθανάσιου και Δοντά Αντωνίου”.

Eπίσημος Χορηγός σε τσάντες Αποστολής: “Xωματουργικές Εργασίες” ιδιοκτησίας του κ. Πέρου Ελευθέριου».