Λάνγκστον Χολ: «Να κάνουμε ξανά χαρούμενο τον κόσμο»

Καλή άμυνα και στήριξη από τους φιλάθλους είναι, σύμφωνα με τον Λάνγκστον Χολ, τα δύο βασικά «όπλα» του Κολοσσού H Hotels στο σημερινό παιχνίδι (17.00’) με τον Κόροιβο στο Βενετόκλειο.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έκλεισε τα 25 του χρόνια την 1η Νοεμβρίου, με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΚΑΕ, αναφέρθηκε και στη βελτίωση που έχουν δείξει οι «θαλασσί» στα τελευταία δύο παιχνίδια: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας καθώς ο Κόροιβος έρχεται από μία μεγάλη νίκη κι έτσι η ψυχολογία του θα είναι στα ύψη. Διαθέτει γρήγορους γκαρντ, που παίζουν με πολλή ενέργεια, γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να ελέγξουμε το ρυθμό.

Έχουμε παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την αρχή της σεζόν κι αυτό φάνηκε τόσο με τη νίκη που πήραμε κόντρα στον Προμηθέα όσο και με την καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, που παραλίγο να πάρουμε τη νίκη.

Για μας η νίκη είναι μονόδρομος στο παιχνίδι με τον Κόροιβο και γι’ αυτό θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο ώστε να μας δώσει ώθηση κι εμείς να τον κάνουμε ξανά χαρούμενο».