Κακίες

•  Τελικά υπάρχουν πολλοί μικρόψυχοι και προβληματικοί σ’ αυτό τον τόπο! Κάποιοι εξ αυτών έφθασαν στο σημείο να λοιδωρούν και  να ειρωνεύονται την προσπάθεια της εθελοντικής οργάνωσης «Η Ρόδος για τη ζωή» η οποία και προχθές αγκαλιάστηκε από χιλιάδες ροδίτες. Κι όμως, κάποιοι χαρακτήρισαν...ύποπτη την προσπάθεια και την λοιδώρησαν! Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει σωτηρία!

• Ότι είμαστε...γερμανική αποικία, λίγο-πολύ το έχουμε αποδεκτεί! Αλλά αυτό που  έγινε προχθές το μεσημέρι στην πτήση της Ολυμπιακής από την Θεσσαλονίκη στη Ρόδο, έβγαλε τους επιβάτες από τα ρούχα τους! Ο πιλότος τους καλωσόρισε στη Ρόδο...στα γερμανικά και μόνο! Αυτό καταγγέλλουν αναγνώστες που αναρωτιούνται δικαίως, αν πρόκειται περί προβοκάτσιας ή... απλώς μας προετοιμάζουν για την συνέχεια!

• Τον Μάρτιο του 2015 έχει καταθέσει τα χαρτιά του για σύνταξη υπάλληλος του δήμου, αλλά...ακόμα περιμένει επειδή εργαζόταν στον πρώην δήμο Πεταλούδων, όπου ως γνωστόν οι ασφαλιστικές εισφορές...χάθηκαν! Και μαθαίνουμε ότι δεν είναι ο μόνος!

(Ο κακός)