Παραιτήθηκε κι ο Σπανός στον ΑΕΡΑ

Μετά τον πρόεδρο Μιχάλη Αντώνογλου, την παραίτησή του υπέβαλε και ο αντιπρόεδρος του ΑΕΡΑ, Κώστας Σπανός από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

 Όπως τονίζει σε επιστολή του προς τα ΜΜΕ, η ενέργειά του αυτή οφείλεται στις συνεχείς αρνητικές διαιτησίες προς την ομάδα του με αποκορύφωμα τη διαιτησία του κ. Παπαβασιλείου στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου. Τι αναφέρει η επιστολή του:

"Αρνούμενος να δεχθώ τις συνεχείς "σφαγές" οι οποίες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα και παράλληλα πολύ εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές αλλά και έπειτα από την αστεία απόφαση του διαιτητή Παπαβασιλείου να μας ακυρώσει πεντακάθαρο γκολ για επιθετικό φάουλ σε σύγκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα με.. συμπαίκτες του, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του αντιπροέδρου της Α.Ε.Ρ.Α.  Έχουμε δεχθεί πολύ πόλεμο από διάφορα «τιποτένια» ανθρωπάρια, τη στιγμή που πάντα ο σύλλογος κάτω από την δική μας καθοδήγηση, ήταν πρωταγωνιστής.

Επειδή αν συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είναι πολύ πιθανό να καταλήξω στη “στενή” με αυτά που συμβαίνουν και λόγω της ΑΘΛΙΑΣ μεταχείρισης που τυχαίνει η αγαπημένη μου ομάδα, καλύτερα να αποχωρήσω. Η Ε.Π.Σ.Δ. , διαθέτει εξαιρετικούς διαιτητές «πιόνια», οι οποίοι κινούνται όπως αυτοί θέλουν (έχοντας ίσως σωστούς «συμβουλάτορες» ) αδικώντας παράφορα ομάδες και βοηθώντας σε υπερβολικό βαθμό κάποιες άλλες. Η ζωή κάνει κύκλους και όποιος έχει ασελγήσει πάνω σε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του Δωδεκανησιακού Ποδοσφαίρου, θα «πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα» εν καιρώ.

Μέχρι τότε, δεσμεύομαι να είμαι δίπλα στην ομάδα στον βαθμό που μπορώ και να βοηθήσω και εγω όποιον επιθυμήσει να αναλάβει." 

Με τιμή

Σπανός Κωνσταντίνος