Ένας προπονητής- «σύμβολο» στον Άθλο

Από αύριο ξεκινά επισήμως μια πολύ δυνατή συνεργασία στον Άθλο όσον αφορά τον προπονητή του, μετά και την πρόσφατη παραίτηση του Σάββα Πότσου.

Τη θέση του λοιπόν στον ποδηλατικό σύλλογο με στόχο την ανάπτυξη, θα πάρει ο Παντελής Μανίκαρος. Πρόκειται για έναν αθλητή, πραγματικά σύμβολο για την ποδηλασία της Ρόδου με πολλές νίκες σε πανελλήνια πρωταθλήματα και εξαιρετικές εμφανίσεις σε διεθνείς συναντήσεις.

Είναι ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή παρουσίας του Άθλου στήριξε το σωματείο και κατά το παρελθόν ανέδειξε πολύ σημαντικούς αθλητές σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο όπως ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Έτσι λοιπόν, αύριο στις 15.30 σύσσωμη η αγωνιστική ομάδα του Άθλου θα έχει τη συνάντηση της με τον Παντελή Μανίκαρο με σκοπό να φτάσει ακόμη ψηλότερα και να αναδειχθούν τα ταλέντα από την περιοχή, πάντα με αγάπη για τον αθλητισμό.

Ο Παντελής Μανίκαρος είναι ένας άνθρωπος με τεράστιες γνώσεις πάνω στο άθλημα και την ιστορία του γενικότερα στη Ρόδο, γι’ αυτό, παρά την ηλικία των 63 ετών, παραμένει πάντα στις επάλξεις, έτοιμος να κάνει ό, τι μπορεί για το καλύτερο.

Προσφάτως μάλιστα είχε και συμμετοχή στο UCI GRAN FONDO στη Ρόδο ενώ η παρουσία του και μόνο στον  Άθλο, πέραν από τις γνώσεις του, μπορεί να εμπνεύσει τον κάθε αθλητή.