Ν.Φουτούλης: Θα συνεχίσουμε χωρίς κομματικές εξαρτήσεις

Αναφορικά με τις εκλογές στον Φαρμακευτικό σύλλογο Δωδεκανήσου, από το συνδυασμό “Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 διεξήχθησαν οι εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου με σκοπό την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, νέου πειθαρχικού και εκλεκτόρων για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Η εκλογική διαδικασία  ολοκληρώθηκε σε κλίμα σεβασμού και αξιοπρέπειας όπως αρμόζει στον επιστημονικό κλάδο των Φαρμακοποιών , ο οποίος διαδραματίζει σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στον τομέα της Υγείας.  

Η προσέλευση των μελών του ΦΣΔ ήταν αθρόα, γεγονός που καταδεικνύει το ενδιαφέρον αλλά και την ανησυχία των μελών για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο. Πρώτος αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου» με επικεφαλής τον κ. Νίκο Φουτούλη,  με ποσοστό 83,46% που αντιστοιχεί σε οκτώ (8) έδρες ενώ ο συνδυασμός «Φαρμακοποιών Ανανέωση και Ομόνοια Δωδεκανήσου» με επικεφαλής τον κ. Κώστα Γλεντή έλαβε ποσοστό 16,54% και καταλαμβάνει  μία (1) έδρα. Τις έδρες κατέλαβαν από την πλειοψηφία οι κ. Φουτούλης Νίκος, Παυλίδης Γιώργος, Παπαλαζάρου Κυριάκος, Κασάπης Κυριάκος, Αλαφάκης Γιώργος, Σταυράς Παντελής, Κατωγάς Ηλίας, Ψαράς Νικόλαος και από την μειοψηφία ο κ. Κώστας Γλεντής.

Εκπρόσωποι του Πανελληνίου εξελέγησαν,  από τον συνδυασμό «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου» ( 2 έδρες)  οι κ. Ν. Φουτούλης, Ν. Βερβέρης και από τον συνδυασμό «Φαρμακοποιών Ανανέωση και Ομόνοια Δωδεκανήσου» (1 έδρα) ο κ. Γ. Αττιτής,  με αναπληρωματικούς τους κ.κ Γ. Παυλίδη, Κ. Παπαλαζάρου και  Χ. Πετρωνιάτη. Για το πειθαρχικό εκλέχθηκε ο κ. Ν. Πότσου με αναπληρωματικό τον κ. Ν. Βερβέρη και οι δύο από τη «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου».

Ο συνδυασμός «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου» με επικεφαλής των κ. Νίκο Φουτούλη, ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες αλλά και για το εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο φανερώνει  τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν, τόσο τα προβλήματα του κλάδου τους όσο και  τα θέματα του νευραλγικού τομέα της Υγείας που ταλανίζουν στο σύνολο την κοινωνία.  

Ο συνδυασμός «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου», θα συνεχίσει το έργο του, συνεργαζόμενος με όλα τα μέλη του συλλόγου, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με ακεραιότητα και εντιμότητα όπως πάντα και όπως αρμόζει στον επιστημονικό κλάδο των Φαρμακοποιών, ο οποίος βάλλεται έντονα και παράλογα τα τελευταία χρόνια».