Πολιάς: «Να επιστρέψουμε στις νίκες…»

Μακριά από τη νίκη για δεύτερη συνεχή αγωνιστική έμεινε η ομάδα του Φοίβου, που το Σάββατο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην Παστίδα με τον Αστέρα. Έτσι λοιπόν μετά και την εντός έδρας ισοπαλία, πάλι με το ίδιο σκορ, απέναντι στον Κλεόβουλο, η ομάδα της Κρεμαστής έχασε σημαντικό έδαφος από την κορυφή.

Στο «στρατόπεδο» του Φοίβου, ωστόσο δεν το βάζουν κάτω, αντιθέτως έχουν πεισμώσει και θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες. Βέβαια ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι «κυανοκίτρινοι» υποδέχονται τη σκληροτράχηλη ομάδα του Αντίμαχου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κρεμαστής, Μιχάλης Πολιάς, δίνει το σύνθημα για την… αντεπίθεση και επισείει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο συγκεκριμένο ματς. «Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν η ομάδα μας αγωνισθεί όπως στα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα επιστρέψουμε στις νίκες και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες».

Στο μεταξύ η προετοιμασία για το παραπάνω παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, ξεκίνησε τη Δευτέρα, συνεχίσθηκε χθες και το ίδιο θα γίνει και σήμερα, ενώ αύριο θ’ ακολουθήσει ρεπό. Η ολοκλήρωση της θα γίνει με ακόμη δύο προπονήσεις, Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Μιχάλης Πολιάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Τάσος Παλάζης που φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό του. Βέβαια ακολουθεί πιο χαλαρούς ρυθμούς, αλλά ευελπιστεί πως θα είναι έτοιμος για το Κυριακάτικο παιχνίδι.