«Θέλω τη νίκη  και φέτος...»

Το 2014 βρέθηκε στην εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου με την άγνοια και την απειρία μιας αθλήτριας, που ξεκινά τα βήματά της στο επίπονο αγώνισμα και κατέλαβε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το 2015, γνωρίζοντας πλέον τις...παγίδες και τις δυσκολίες της διαδρομής, κατάφερε να μπει πρώτη στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η Ράνια Ρεμπούλη θα προσπαθήσει φέτος να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο συνδυάζοντας τον με μια επίδοση καλύτερο από το 2.51.23 του 2015.

Η αθλήτρια του Παναγιώτη Χαραμή προέρχεται από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε την έκτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η συμμετοχή της στην 34η στάση του θεσμού δεν θα είναι τυπική. "Θέλω να διεκδικήσω τη νίκη και να τη συνδυάσω με μια καλή εμφάνιση. Είναι η τρίτη μου παρουσία στην αυθεντική διαδρομή και ελπίζω να έχει εξίσου καλά και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από τα δύο άλλα", ανέφερε η Ράνια Ρεμπούλη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και συμπλήρωσε:

"Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος είναι μια σπουδαία διοργάνωση, μια γιορτή για δρομείς και πολίτες. Η φετινή διοργάνωση έχει μεγαλύτερη σημασία για εμάς τους αθλητές, καθώς στο Παναθηναϊκό στάδιο θα παρελάσει και η ολυμπιακή ομάδα του Ρίο". Η Ρεμπούλη έχει ατομικό ρεκόρ 2.39.52 από τον μαραθώνιο του Βερολίνο τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η Ράνια Ρεμπούλη θα διεκδικήσει και φέτος τη νίκη στην ΑθήναΗ Ράνια Ρεμπούλη θα διεκδικήσει και φέτος τη νίκη στην Αθήνα