Ομιλία στη Ρόδο του Παναγιώτη Λαφαζάνη

Ομιλία στη Ρόδο του Παναγιώτη  Λαφαζάνη

Ομιλία στη Ρόδο του Παναγιώτη Λαφαζάνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα παρευρεθεί στη Ρόδο όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο Mediterranean στις 19:30.

Θέμα της ομιλίας θα είναι η πρόταση της Λαϊκής Ενότητας για την Εναλλακτική Πρόταση που θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία νέας προοπτικής για τη χώρα μας, με τη μελετημένη και συντεταγμένη έξοδο από την ευρωζώνη. Παράλληλα θα αναφερθεί στη δημιουργία κοινού Μετώπου των αντιμνημονιακών δυνάμεων που σχεδιάζεται αυτή την περίοδο. Στο τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 12/11, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα επισκεφτεί τον Αρχάγγελο στις 12:00 για να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.
Τέλος, το μεσημέρι της Παρασκευής στις 12:15 θα παρατεθεί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της πόλης μας, εν όψει της ομιλίας.

Διαβάστε ακόμη

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Συμβαίνει τώρα: Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι