Αμερικανοί μπασκετμπολίστες εναντίον Τραμπ!

Το εβδομαδιαίο περιοδικό «Μ2Μ» ζήτησε από Αμερικανούς παίκτες της Basket League να... ψηφίσουν! Οι περισσότεροι ήταν κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ δεν έλειψαν κι αυτοί που δε θεώρησαν κανέναν κατάλληλο.

Έρικ Γκριν (Ολυμπιακός): «Δε θα ψηφίσω φέτος επειδή είμαι στην Ελλάδα και δεν έκανα την απαραίτητη αίτηση. Κι οι δύο υποψήφιοι δεν είναι οι αγαπημένοι μου. Αν έπρεπε να ψηφίσω κάποιον, σίγουρα αυτός δε θα ήταν ο Τραμπ, γιατί δεν μου αρέσουν αυτά που λέει κι ο τρόπος που θέλει να φτιάξει τον κόσμο».

Κρις Σίνγκλετον (Παναθηναϊκός): «Δε θα ψηφίσω φέτος γιατί υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση τόσο για τον Ντόναλντ Τραμπ, όσο και για τη Χίλαρι Κλίντον που θεωρώ πως κανείς από τους δύο δεν θα έπρεπε να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ».

Μουχάμεντ Ελ Αμίν (Κύμη): «Δεν πρόκειται να ψηφίσω φέτος, όμως αν το έκανα σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα την ψήφο μου στον Τραμπ. Υπάρχει πολλή αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του».

Τζόρνταν Μόργκαν (Κύμη): «Αυτές οι εκλογές είναι πραγματικά ζωτικές για την χώρα μας! Ήταν απαγορευτικό να βλέπεις τον προεκλογικό αγώνα για την Προεδρία να διακατέχεται από τόσο έντονες πολιτικές διαμάχες, από διχασμό κι από αμάθεια. Ελπίζω μετά τις εκλογές θα μπορέσουμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι έχοντας στη ζωή μας περισσότερη αγάπη».

Λάνγκστον Χολ (Κολοσσός Ρόδου): «Θα ψηφίσω Χίλαρι Κλίντον, κυρίως, επειδή δεν στηρίζω τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι πολύ ασταθής, και μιλάει χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες, ενώ μετά αυτές όταν έρχονται, αλλάζει αυτά που λέει. Φυσικά, αυτό θεωρώ δεν είναι καλό να το κάνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ».

Τάιρεν Τζόνσον (Λαύριο): «Θα ψηφίσω Χίλαρι Κλίντον, γιατί δεν θα ήθελα να γίνει ο Τραμπ ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν με εκφράζουν αυτά που λέει καθημερινά και τον θεωρώ απρόβλεπτο».

Μπράντον Γιανγκ (Λαύριο): «Δε θα ψηφίσω γιατί και οι δύο είναι ανεπαρκείς για να αναλάβουν την Προεδρία των ΗΠΑ».

Κένι Χολ (Κόροιβος): «Αρνούμαι να ψηφίσω, δεν με εμπνέει κανένας».

Κεν Μπράουν (Κόροιβος): «Δεν υπάρχει δίλημμα, θα ψηφίσω Κλίντον και ο λόγος είναι προφανής, τον βλέπει όλος ο κόσμος! Ο Τραμπ είναι γελοίος καραγκιόζης!».

Τάιλερ Καλινόσκι (Απόλλων Πάτρας): «Δεν υποστηρίζω κανέναν από τους δύο, αλλά θα ψήφιζα Κλίντον. Νιώθω πως αν αναλάβει την Προεδρία των ΗΠΑ ο Τραμπ, θα δημιουργήσει προβλήματα αντί να λύσει ήδη υπάρχοντα. Θα αισθάνομαι πιο ασφαλής με την Κλίντον».

Κέιντεν Κλαρκ (Προμηθέας Πάτρας): «Η Κλίντον σε σύγκριση με τον Τραμπ δείχνει πιο ικανή και πιο κατάλληλη και θα τη στηρίξω».