Ρεμπούλη: «Θα τρέξω στον Αυθεντικό Μαραθώνιο για συναισθηματικούς λόγους»

Η συνέντευξη Τύπου για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έγινε χθες με την παρουσία κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος υποδέχθηκε τους εκπροσώπους της πολιτείας, των φορέων, των Δήμων και φυσικά των αθλητών, που υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Νωρίτερα, στις 13.00, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ergo Marathon Expo, που από χθες έως και αύριο το βράδυ αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες επισκέπτες.

Πρώτη το λόγο πήρε η πρωταθλήτρια του μαραθωνίου και νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2015, Ράνια Ρεμπούλη, που είπε:

«Είναι μια γιορτή για όλο τον κόσμο. Η εμπειρία μου από το Ρίο ήταν τρομερή, στην εκκίνηση έβαλα τα κλάματα, από τη συγκίνηση που κατάφερα να είμαι εκεί.

Μετά την Βραζιλία αποφασίσαμε με τον προπονητή μου, Παναγιώτη Χαραμή, να τρέξω για συναισθηματικούς λόγους στην Αυθεντική διαδρομή, μπαίνω σαν Ελληνίδα να τρέξω στον αγώνα που διοργανώνει η χώρα μας. Θέλω να στηρίζω τη διοργάνωση. Ευελπιστώ σε μια καλή επίδοση, γιατί όχι και στη νίκη. Ο αγώνας μεγαλώνει και αυτό είναι πολύ καλό για τη χώρα μας. Εύχομαι καλό αγώνα και καλά αποτελέσματα σε όλους».