Να ξορκίσει την ατυχία προσπαθεί ο Ηρακλής Μαριτσών

Η αντιστροφή του κλίματος, το οποίο έχει βαρύνει αρκετά λόγω της συνεχιζόμενης αδυναμίας της ομάδας να αρχίσει να κερδίζει παιχνίδια και να συγκεντρώνει βαθμούς, είναι το βασικό ζητούμενο για τον Ηρακλή Μαριτσών.

Η διοίκηση επέλεξε ως πρώτο βήμα «ταρακουνήματος» του ποδοσφαιρικού τμήματος την ενεργοποίηση του Γιώργου Σαββιδάκη σε ρόλο πρώτου προπονητή και την ταυτόχρονο μεταπήδηση του Ανδρέα Βλασσόπουλου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο το κατά πόσο η παραπάνω κίνηση θα φέρει άμεσα αποτελέσματα, εξαρτάται, μεταξύ άλλων, και από την τύχη, που τουλάχιστον προς το παρόν δεν λέει να χαμογελάσει τους «ροπαλοφόρους».

 Μία μέρα πριν από το δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στον Αρχάγγελο τα προβλήματα στις τάξεις του Ηρακλή παραμένουν πολλά και όπως όλα δείχνουν, η ομάδα των Μαριτσών θα παραταχθεί ξανά με σχήμα «εκτάκτου ανάγκης».

 Ο Σταύρος Γιαννακόπουλος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έχει τεθεί νοκ άουτ, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος απουσιάζει στην Αθήνα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του τραυματία Γιώργου Ανδρεόπουλου.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, δύο βασικά στελέχη του Ηρακλή, ο Νίκος Τσαλώλης και ο Ευθύμης Βασιλώττος, προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα και ο Γιώργος Σαββιδάκης δεν γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν και αν ναι, σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται.  

 Σε κάθε περίπτωση και παρά τα προβλήματα, στον Ηρακλή είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.