Χωρίς πίεση ο Διαγόρας Βατίου στο Παραδείσι

Με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα συναντήσου, αλλά και με πίστη στις  δυνατότητές τους, θα μπουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο του Παραδεισίου για να αντιμετωπίσουν τον Κλεάνθη.

 Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Γιάννης Καμπούρης, χαρακτήρισε τους Παραδεισιώτες ως το ακλόνητο φαβορί του απογεύματος και παρότι δεν έδειξε να έχει άγχος για το αποτέλεσμα, περιμένει από την ομάδα του να εμφανιστεί ανταγωνιστική και διεκδικήσει όσες ευκαιρίες της δώσει το παιχνίδι για κάτι καλό.

 Ελπίζει δε πως τούτη τη φορά το «φύλλο» της τύχης θα γυρίσει υπέρ του Διαγόρα, ο οποίος έχει χάσει ήδη ουκ ολίγους βαθμούς στο γκολ, το οποίο δέχτηκε στην εκπνοή των παιχνιδιών.

 Ενόψει του αυριανού αγώνα ο Γιάννης Καμπούρης έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των τραυματιών Λάμπρου Ζωάννου και Αλέξανδρου Δραγάτη (ξεκίνησε να προπονείται ατομικά), του τιμωρημένου Νίκου Μοσχή (αποβλήθηκε από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου), καθώς και του Νίκου Λαζίδη, που απουσιάζει στην Αθήνα.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Σωτήρη Αδάμου, ενώ ευτυχώς για τους Βατενούς, οι Σταμάτης Χατζησάββας και Γιάννης Έλληνας ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και είναι ετοιμοπόλεμοι.