Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με την  Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης

Στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης  (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), σήμερα 11.11.2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος με τον κ. Νικόλαο Κομνηνό Χλέπα, καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών και το στέλεχος της Ε.Ε.Τ.Α.Α κ. Λεωνίδης Αμπελιώτης πραγματοποίησαν συνεργασία στα γραφεία της Π.Ν.Αι. για θέματα στρατηγικής ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού και διερεύνησης των αναγκών και προοπτικών κατάρτισης του προσωπικού και των αιρετών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην προσπάθεια υλοποίησης του προγράμματος, συμμετέχουν και δήμοι της περιοχής. Επισημαίνουμε ότι η Ε.Ε.Τ.Α.Α. προωθεί προγράμματα στήριξης και επιμόρφωσης των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στο ετήσιο μνημόσυνο των Μεγάλων Ευεργετών της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Ρόδου, Μίνωος, Δημητρίου και Μαρουλίτσας των Βενετοκλέων που πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου της πόλης της Ρόδου στις 10 π.μ..

Σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε. ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε «τη σημαντική προσφορά της οικογένειας Βενετοκλή στη Ρόδο και το διαχρονικό παράδειγμα προς μίμηση που εκπέμπουν οι ευεργέτες του τόπου σε μια κρίσιμη εποχή που αναζητούμε θετικά πρότυπα και την εθνική μας ανάταση.»