Εντυπωσιακή συμμετοχή  της Ρόδου σε εκδήλωση  του Thomas Cook στη Γερμανία

Εντυπωσιακή η συμμετοχή της Ρόδου στην εκδήλωση του Thomas Cook Γερμανίας στην Φρανκφούρτη στις 05.11.16 με την ονομασία TRAVEL CONNEXION. Με πρωτοβουλία του GEM Travel (ιδιοκτησίας Γ. Μιχαλάκη) και σε συνεργασία με 10 ξενοδοχειακές μονάδες και αλυσίδες ξενοδοχείων, η Ρόδος είχε δικό της περίπτερο, έπειτα από πολλά χρόνια, όπου φιλοξένησε τους ξενοδόχους – εκπροσώπους των ξενοδοχείων που συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση του THOMAS COOK είχαν προσκληθεί και έλαβαν μέρος στις διάφορες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις των προορισμών συμπεριλαμβανομένης και της Ρόδου, 2600 υπάλληλοι και ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων της Γερμανίας, που κατά κύριο λόγο πουλάνε τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του Thomas Cook.

Στην εκδήλωση αυτή δόθηκε η ευκαιρία στους αντιπροσώπους της Ρόδου να προβάλλουν το νησί και τα ξενοδοχεία τους, στους άμεσους πωλητές των τουριστικών πακέτων, να συνομιλήσουν με στελέχη του Thomas Cook και να μοιράσουν δώρα και διαφημιστικό υλικό σε όλους τους επισκέπτες.

Τα πρώτα μηνύματα, παρόλο που είναι ακόμη πολύ νωρίς, είναι θετικά για την Ρόδο, συγκριτικά με τις πωλήσεις την ίδια εποχή πέρυσι.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει αύξηση πωλήσεων για την Ρόδο (μικρά βέβαια τα νούμερα αυτή την εποχή) και η μείωση της ζήτησης προς Τουρκία. Εάν δε, συνεχισθεί η ίδια ζήτηση μέχρι τον Ιανουάριο, εποχή που υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία, τότε προβλέπεται και πάλι αύξηση των αφίξεων από την Γερμανία προς την Ρόδο.

Οι συμμετέχοντες από την Ρόδο στην παρουσίαση του Thomas Cook ήταν:
1. GEM TRAVEL (Μιχαλάκης Γιώργος) – Εκπρόσωπος Thomas Cook στην Ρόδο
2. ATRIUM HOTELS
3. SMARTLINE SEMIRAMIS CITY HOTEL
4. H HOTELS
5. LINDOS BLU – LINDOS MARE HOTELS

6. LYDIA MARIS
7. SUNCONNECT EVITA
8. APOLLO HOTELS
9. G HOTELS
10. CALYPSO PALACE
11. LINDOS HOTELS