Πήγε το παιδί της στο γιατρό και της έβαλαν πρόστιμο 10.500 ευρώ!

Μητέρα χρειάστηκε να πάρει το άρρωστο παιδί της στο γιατρό, αφήνοντας στη θέση της, στο κατάστημά της, τη φίλη της και της βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 10.500 ευρώ!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Ρόδο και ήδη το σχετικό πρόστιμο έχει κοινοποιηθεί στην 36χρονη η οποία πλέον θα προσφύγει στη δικαιοσύνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η 36χρονη είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού καταστήματος και προσπαθεί με κόπο να διατηρήσει σε τούτη τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, τη μικρή της επιχείρηση καθώς με την κρίση η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών έχει μειωθεί, και εκείνη από την πλευρά της δεν έχει άλλη πηγή εσόδων.

Παλεύει λοιπόν καθημερινά να κρατήσει το κατάστημά της, και παράλληλα να είναι μία σωστή μητέρα καθώς έχει ένα ανήλικο παιδί.

Πριν από μερικές ημέρες το παιδί εμφάνισε συμπτώματα αδιαθεσίας και αφού μίλησε με τον παιδίατρο, ο τελευταίος της συνέστησε να το μεταφέρει όσο το δυνατόν συντομότερα στο ιατρείο του προκειμένου να το εξετάσει. Καθώς το παιδί έχει ιστορικό με την υγεία του, η 36χρονη μητέρα το μετέφερε αμέσως στον παιδίατρο, αφήνοντας για λίγη ώρα στο «πόδι» της στο κατάστημά της την φίλη της.

Κατά τη διάρκεια της απουσίας της μητέρας (η οποία έγινε σε ώρα που δεν είχε κίνηση στο κατάστημα), εμφανίστηκαν δύο άτομα από την Επιθεώρηση Εργασίας και όταν διαπίστωσαν πως δεν ήταν εκεί η ιδιοκτήτρια, ενημέρωσαν πως θα βεβαιώσουν πρόστιμο!

Άμεσα η φίλη ειδοποίησε την 36χρονη η οποία έντρομη έφυγε με το παιδί από το γιατρό και πήγε στο κατάστημά της, όπου και προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση και τους λόγους που την ώθησαν να αφήσει την επιχείρησή της.

Η ίδια δε επεσήμανε πως ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό, αφού συνήθως κλείνει το μαγαζί της για να κάνει τις όποιες μετακινήσεις του παιδιού της ακόμη και όταν απαιτούνται μόλις λίγα λεπτά!

Η 36χρονη είπε επίσης ότι το παιδί της είχε πυρετό και δεν μπορούσε να καθυστερήσει την μεταφορά του στο γιατρό, όμως παρά τις όποιες εξηγήσεις οι δύο ελεγκτές της Επιθεώρησης Εργασίας επέμειναν και τελικά της βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 10.500 ευρώ!
Πλέον η 36χρονη ετοιμάζεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, με την ελπίδα εκεί να καταφέρει να βρει το δίκιο της, και ίσως και λίγη περισσότερη ευαισθησία και ανθρωπιά!