Ενημερώθηκε ο Σαντορινιός για τα προβλήματα των αστυνομικών και των λιμενικών της Δωδεκανήσου

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή είχαν οι Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδ/νησου και Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδ/νησου για θέματα που αφορούν τους κλάδους τους και άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργού.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δωδεκανήσου κ.κ. Μανώλης Ανδρουλάκης και Γιώργος Βουρλούμης, καθώς και ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Προσωπιικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου κ.κ. Στάθης Σαμαράς και Δημήτρης Σωτηρόπουλος, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στη Ρόδο συναντήθηκαν μαζί του παρουσία του  Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού.

Στη συνάντηση οι ένστολοι έθεσαν όλα τα θέματα αρμοδιότητας του κ. Υπουργού τα οποία απασχολούν την περιοχή μας, όπως η οργανική σύνθεση, η στελέχωσή και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός των Υπηρεσιών του Λιμενικού καθώς και οι ακτοπλοϊκές μεταγωγές (χώροι κράτησης, καμπίνες για τους Αστυνομικούς κ.α.).
Επίσης συζητήθηκε το θέμα του επιδόματος παραμεθορίου και οι εκπτώσεις στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των ενστόλων.

Από την πλευρά τους ο Υπουργός και ο Υφυπουργός αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκαν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθούν απαντήσεις – λύσεις σε αυτά.