Για φιλικό την Πέμπτη το ψάχνει η Ρόδος

Ανανεωμένοι και ορεξάτοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που απόλαυσαν το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου.

Το πρώτο ραντεβού της εβδομάδας έγινε στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και το έχασε μόνο ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο οποίος θα βρίσκεται για τις δύο-τρεις επόμενες μέρες στην Αθήνα. Επιπλέον, σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς προπονήθηκε και χθες, για προληπτικούς λόγους,  ο Χρήστος Αμανατίδης.

 Στο βοηθητικό θα γίνει και η σημερινή προπόνηση, τη στιγμή που η διατήρηση του «λουκέτου» στα εθνικά πρωταθλήματα για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα, καθιστά για τη Ρόδο ακόμα πιο σημαντική τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού. 

  Η πιθανότητα να διοργανωθεί την ερχόμενη Πέμπτη ένα φιλικό τεστ είναι καθ’ όλα υπαρκτή, με τους ανθρώπους της Ρόδου να βρίσκονται σε επικοινωνία με εκείνους του Φοίβου, που το ερχόμενο σαββατοκύριακο έχει ρεπό.

  Η ώρα έναρξης του αγώνα και το γήπεδο διεξαγωγής του θα ανακοινωθούν. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί το κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, στον αγωνιστικό χώρο του οποίου έχει γίνει επανασπορά.

 Η Ρόδος θα δοκιμαστεί για το πρωτάθλημα από τον Ιάλυσο στο Οικονομίδειο και είναι λογικό να προτιμά να δώσει το φιλικό σε γήπεδο με φυσικό χορτάρι. Αν τέτοιο δεν βρεθεί, δεν αποκλείεται να «ελάφια» να συμβιβαστούν με την Κρεμαστή. 

Ευχαριστήριο της Ρόδου
Τις θερμές ευχαριστίες της στον καρδιολόγο Παύλο Μπακίρη, καθώς και στον διαιτολόγο Μανώλη Μοράρη, για τη βοήθειά τους προς το σύλλογο, εκφράζει και δημόσια η διοίκηση της Ρόδου:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρόδος αισθάνεται την υποχρεώσει να ευχαριστήσει τον εξαίρετο καρδιολόγο κ. Παύλο Μπακίρη για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα μας, κάνοντας και όλες τις καρδιολογικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές μας. Ακόμα, ευχαριστεί τον διατροφολόγο- διαιτολόγο Μανώλη Μοράρη για τη λιπομέτρηση που έκανε στους παίκτες μας, αλλά και για το διατροφικό πρόγραμμα που τους χορήγησε».