Σημαντική εβδομάδα για τον Κλεάνθη

Μία αρκετά δύσκολη και σημαντική εβδομάδα, στην οποία πάντως η ομάδα μπαίνει ήρεμη και αισιόδοξη,  ξεκίνησε χθες για τον Κλεάνθη.

 Ένας από τους μεγάλους στόχους των Παραδεισιωτών είναι η διάκριση στο κύπελλο Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος», συνεπώς το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών (ξεκινάει στις 2:30  νωρίς το απόγευμα) δεν έχουν την πολυτέλεια να το προσεγγίσουν με χαλαρή διάθεση, σκεπτόμενοι ίσως το ευρύ σκορ της νίκης με την οποία πέρασαν πρόσφατα από τα Μαριτσά για το πρωτάθλημα.

Επιπλέον, ακολουθεί το διόλου εύκολο παιχνίδι με τη Δόξα στην Ψίνθο για την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, μέσα από το οποίο περνάει το κλείσιμο της «ψαλίδας» απόστασης από τις πρώτες θέσεις.

Χθες οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας (σήμερα θα έχουν ρεπό) και είναι κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς το περασμένο Σάββατο συνδύασαν την άνετη νίκη τους επί του Διαγόρα Βατίου, με αρκετά μεγάλα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν, λόγω ενοχλήσεων, οι Πλύγκος, Λυριστής και Φωτεινής.

Θέμα απουσίας τους από τη 18άδα το αυριανού αγώνα κυπέλλου μάλλον δεν τίθεται, σε αντίθεση με τις περιπτώσεις των Σκόρπου και Σιέχ, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο γόνατο από το ντέρμπι με το Διαγόρα. Ο πρώτος θα επανέλθει στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ ο δεύτερος θα υποβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή σε αρθροσκόπηση σε κλινική της Αθήνας.