Δεν του άρεσε η διαιτησία του Φάκαρου και τον αποκάλεσε «ρετάλι»!

Απαράδεκτες και μηνύσιμες εκφράσεις χρησιμοποίησε σε ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Βαγγέλης Γιαννουλάκης, για τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Δωδεκανήσου, Άρη Φάκαρο, ο οποίος διηύθυνε την εκτός έδρας αναμέτρηση των Κρητικών με τον Παπάγου (73-64).

Μάλιστα, «βάζει στο κόλπο» και τον Τάκη Τσαγκρώνη, τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας!

Συγκεκριμένα: «Για μια ακόμη φορά, η ομάδα φεύγει με σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και ηττημένη στο γήπεδο. Είμαστε η μοναδική ομάδα εκτός Αθηνών και προφανώς τα παλικάρια της Αθήνας θα προτιμούσαν να κάνουν μία ακόμη βόλτα στη διπλανή γειτονιά από το να τρέχουν με βαπόρια και αεροπλάνα στην Κρήτη. Σκέφτονται, φαίνεται, ότι η Κρήτη είναι καλή μόνο για διακοπές ή και για τις τουριστικές διοργανώσεις του καλοκαιριού! Ας καταλάβουν όμως ότι το παραμυθάκι τους δεν το μασάμε!

Όλα τα ρετάλια της διαιτησίας, βλέπε Φάκαρος εκ Ρόδου, ή τα εκκολαπτόμενα αστέρια της ελληνικής σφυρίχτρας, βλέπε Καρπάνος – Κωνσταντινίδου, ας βρουν άλλες πλάτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Ο Εργοτέλης θα μείνει στην κατηγορία γιατί το αξίζει, βρείτε άλλους να ρίξετε!!!! Την Κυριακή νικάμε με Τρίτωνα αντιπάλους και τους γκρι!!! Ακούτε, κύριε Γενικέ;;;».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω κύριος δεν ήταν καν στο γήπεδο…