«Βουνό» τα προβλήματα στον Ηρακλή Λάρδου

Σε κατάσταση…εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Ηρακλής Λάρδου λίγες μέρες πριν από το ιδιαίτερα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι του με τον Κλεόβουλο.

 Το βασικό ζητούμενο για τον προπονητή Στάθη Φαρμακίδη στο πρόσφατο παιχνίδι με το Διαγόρα δεν ήταν το αποτέλεσμα καθ’ αυτό, δεδομένου πως η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες και που εν τέλει επιβεβαιώθηκε, ήταν δεδομένη. Αυτό που πρωτίστως τον ενδιέφερε ήταν να μην χάσει ποδοσφαιριστές, μόνο που οι Λαρδιακοί «πόνεσαν» ακριβώς εκεί.

 Ο Μπεννούρ τραυματίστηκε στο γόνατο, το οποίο ήταν και χθες πρησμένο, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και οι Στέφανος Ευαγγελίδης, Ζερβός Μπιγκό και Ταγκάεφ, ενώ νοκ άουτ τέθηκε για μία αγωνιστική, λόγω της αποβολής του, ο Γιάννης Ευαγγελίδης.

Τις πρώτες απαντήσεις για το κατά πόσο οι πρώτοι πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές, ή έστω κάποιοι εξ αυτών, μπορέσουν να ενισχύσουν τον Ηρακλή κόντρα στον Κλεόβουλο, θα τις δώσει η αυριανή τελευταία προπόνηση, αν και όπως όλα δείχνουν, το πλέον πιθανό είναι ο Στάθης Φαρμακίδης να αναγκαστεί να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

 Στον αντίποδα, στη διάθεση του προπονητή του Ηρακλή επανέρχεται ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος το προηγούμενο σαββατοκύριακο απουσίαζε εκτός Ρόδου.