Ικανοποίηση στη Λέρο για το νηπιαγωγείο στο Λακκί

Ευχαριστήρια επιστολή στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο απηύθυνε ο δήμαρχος Λέρου κ. Μ. Κόλιας για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου που αφορά το νηπιαγωγείο στο Λακκί.

Στην επιστολή ο δήμαρχος Λέρου αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμε κύριε περιφερειάρχη,
Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά εγώ και ολόκληρος ο λεριακός λαός για τη συμβολή σας στην ένταξη του νηπιαγωγείου Λακκίου, έργο αξίας 630.000 ευρώ, στον προσωρινό πίνακα κατάταξης Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου.

Το σημαντικό αυτό έργο θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων του Λακκίου, ειδικά της μαθητικής κοινότητας και θα ωφελήσει με πολλούς τρόπους το Δήμο μας. Το νέο νηπιαγωγείο το οποίο εύχομαι σύντομα να υλοποιηθεί θα προσφέρει άνετη και ασφαλή μαθησιακή διαδικασία, συνδυαζόμεν η με δραστηριότητες αναψυχής, ψυχαγωγίας και κάθε άλλη κατεύθυνση που θα παρέχει στα νήπια και το προσωπικό, τη δυνατότητα απόδοσης υψηλών προδιαγραφών, ότι δηλαδή προβλέπεται για το σχολείο του 21ου αιώνα.

Η υλοποίησή του οφείλεται στην άψογη συνεργασία Α’ και Β’ βαθμού Τ.Α. και ιδιαιτέρως μαζί σας. Ευχή όλων των Λεριών και εμένα προσωπικά είναι ότι και οι υπόλοιπες προτάσεις μας που εκκρεμούν στην Περιφέρεια Ν.Α. και αφορούν το Δήμο Λέρου θα ευοδωθούν, γιατί πιστεύουμε στο προσωπικό σας ενδιαφέρον αλλά και όλης της Περιφερειακής Αρχής Ν.Α.

Ο Δήμαρχος Λέρου
Κόλιας Μιχαήλ».