Στεφανίδης  ο εκλεκτός  στον Ιάλυσο

Χθες το βράδυ αναμενόταν στο νησί μας ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου-διάδοχος του Ηλία Φυντάνη, για να πιάσει άμεσα δουλειά, μετά την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Μάρκος Στεφανίδης, 49 ετών, είναι ο εκλεκτός της διοίκησης στους «ερυθροκίτρινους», έχοντας θητεία στη Football League και συγκεκριμένα στον ΑΟ Χανίων έως τον Ιανουάριο του 2015, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’.

Πρόκειται μάλιστα για έναν προπονητή που έχει δουλέψει αρκετά και στο κομμάτι της ανάπτυξης μέσω των ακαδημιών, γι’ αυτό θα προσπαθήσει να αποκτήσει ο Ιάλυσος μια νέα αγωνιστική…ταυτότητα.
Η ανακοίνωση της διοίκησης για την απόκτηση του Μάρκου Στεφανίδη:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάρκο Στεφανίδη! Ο 49χρονος προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και αποτελεί την επιλογή της διοίκησης του ΓΑΣ Ιάλυσος για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου αντικαθιστώντας τον Ηλία Φυντάνη.

Μετά την πετυχημένη πορεία του στον Α.Ο ΧΑΝΙΩΝ την περσινή σεζόν στη Football League, θα είναι η δεύτερη παρουσία του σε Εθνικό πρωτάθλημα.

Ταλαντούχος, με φρέσκες ιδέες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και λάτρης της τακτικής θα επιδιώξει να δώσει την αγωνιστική "ταυτότητα" που χρειάζεται η ομάδα μας».