Ξεκινάει η προβολή  των επεισοδίων του  «Μπρούσκο» από τη Ρόδο

Απόψε το βράδυ θα ξεκινήσει ουσιαστικά η «περιπέτεια» των πρωταγωνιστών του «Μπρούσκο» στη Ρόδο με την προβολή των πρώτων σκηνών που γυρίστηκαν στο νησί μας από τον Antenna στις 21:00.

 

Ουσιαστικά πρόκειται να γίνει η εισαγωγή των τηλεθεατών στην ιστορία, με την αναζήτηση αμπελώνων για αγορά στη Ρόδο από τον Ματθαίο (Κούλλης Νικολάου), την Αναστασία (Βαρβάρα Λάρμου), τον Νεκτάριο (Στέφανο Μιχαήλ) και τον Ανδρέα (Ιωσήφ Μαρινάκης), ενώ ήδη τις δύο προηγούμενες ημέρες υπήρξαν οι πρώτες αναφορές για την επικείμενη παρουσία τους στο «σμαραγδένιο» νησί.

Από αύριο Παρασκευή ωστόσο, αναμένεται να κορυφωθεί η ιστορία της επίσκεψης των πρωταγωνιστών του «Μπρούσκο» στην περιοχή μας και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να «ξεδιπλωθεί» στα επόμενα πέντε επεισόδια, έως και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στα οποία θα συμμετέχει και η Ροδίτισσα ηθοποιός Σουζάνα Καρδούλια.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια εξαιρετική και κυρίως ανέξοδη για το νησί μας διαφήμιση, μέσω της τηλεοπτικής σειράς κυπριακής παραγωγής που φέτος διανύει την τέταρτη σεζόν της και προβάλλεται πλέον μεταγλωττισμένη σε περισσότερες από 54 χώρες.

 

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
Σύμφωνα με τις περιλήψεις των επεισοδίων που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την παραγωγή «η ύπαρξη του Ανδρέα και της Στέλλας, στις ζωές της Αναστασίας και του Ματθαίου αντίστοιχα, πυροδοτεί νέες κόντρες ανάμεσά τους και το επαγγελματικό τους ταξίδι στη Ρόδο ξεκινάει επεισοδιακά.

Ο Ματθαίος με τον Νεκτάριο και η Αναστασία με τον Αντρέα, βρίσκονται στο νησί προκειμένου να διαπραγματευτούν την αγορά ενός οινοποιείου.

Η απίστευτη κόντρα όμως ανάμεσα σε Ματθαίο και Αναστασία, δημιουργεί καταστάσεις για γέλια και για κλάματα και εξοργίζει τον Αντρέα, ο οποίος διακρίνει μέσα σ΄ αυτή την κόντρα το ερωτικό ενδιαφέρον της Αναστασίας για τον Ματθαίο.

Οι τελευταίοι καβγαδίζουν με κάθε ευκαιρία, ενώ και η ιδιοκτήτρια του οινοποιείου που θέλουν να αγοράσουν είναι κάπως «ιδιόρρυθμη» και αυτό μπερδεύει τα πράγματα περισσότερο, ενώ ο Νεκτάριος και ο Αντρέας γίνονται κι αυτοί αποδέκτες της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί.

Ο Ματθαίος με το πείσμα του, καταφέρνει να χαλάσει τη δουλειά στη Ρόδο και αυτή η εξέλιξη προκαλεί έναν ακόμα τρομερό καβγά ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Σήφη…

Η Αναστασία συγκρούεται γι’ άλλη μια φορά με τον Ματθαίο, για τ’ αρνητικά αποτελέσματα που έφερε στη δουλειά της Ρόδου, ενώ εκείνος με την σειρά του γίνεται έξαλλος όταν τον στήνει στο ραντεβού η Αναστασία, έτσι έχει βάλει σκοπό να χαλάσει κάθε ρομαντική της έξοδο με τον Αντρέα και εμφανίζεται όπου πηγαίνουν.

Ο Ματθαίος καταφέρνει να κλείσει τελικά τη δουλειά στη Ρόδο, αλλά η εριστική του στάση απέναντι στον Αντρέα, έχει απρόοπτη κατάληξη…

Και ενώ ο Ματθαίος βρίσκεται στη Ρόδο, η Στέλλα είναι στην Αθήνα, και περιπλανιέται περίλυπη κι αποφασισμένη να παραμείνει για πάντα εκεί, μιας κι ο φόβος της για τα αεροπλάνα δεν της επιτρέπει να επιστρέψει στην Κύπρο».