«Πάνοπλοι» οι Μασσαρενοί στο κρίσιμο ματς με τον Ποσειδώνα Καρπάθου

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει το Σάββατο, μετά το ρεπό που είχε ο Αστέρας Μασσάρων και ο προπονητής του Σάββας Σταυρίδης περιμένει το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου ήρεμος και αισιόδοξος, καθώς οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό με δύο από τα βασικά στελέχη της ομάδας, δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί.

 Ο επιθετικός Βαγγέλης Βακιάνης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο δάχτυλο του ποδιού του, προπονήθηκε το τελευταίο διήμερο, έστω και συντηρητικά και θα ενισχύσει τους Μασσαρενούς, όπως άλλωστε και ο Τηλέμαχος Πάττας, ο οποίος άφησε πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στη μέση και επανήλθε πλήρως.

 Μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Αστέρας έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς, που τον κατατάσσουν στη 12η θέση (συγκατοικεί με τη Δόξα Ψίνθου), συνεπώς η επιτυχία στο αυριανό ματς με τους Καρπάθιους μοιάζει με μονόδρομο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, με την υπενθύμιση πως το ραντεβού ανανεώνεται για το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία των Μασσάρων.

Η κοινότητα γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, θα στηθεί γλέντι με τη συμμετοχή της λαϊκής ορχήστρας των Αντώνη Μπαφίτη και Μηνά Λεντή, καθώς και του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ο Αστέρας θα έχει το δικό του στέκι και θα προσφέρει στους φίλους του παραδοσιακό σουβλάκι.