Ιάλυσος: Βάρος στην τακτική από τον Στεφανίδη

Στον Ιάλυσο περιμένουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

Έτσι ή αλλιώς πάντως, την ερχόμενη Κυριακή δεν έχει παιχνίδια κι αυτό είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για το  νέο προπονητή της ομάδας, να δει με κάθε λεπτομέρεια τα υπέρ του Ιάλυσου και να δουλέψει πάνω σε αυτά, προκειμένου η ομάδα να γυρίσει στις επιτυχίες.  Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Ιάλυσος υποδέχεται στο «Οικονομίδειο» τη Ρόδο.

Ο Μάρκος Στεφανίδης νέος τεχνικός της ομάδας είδε «αταξία» στο παιχνίδι του Ιάλυσου και θέλει να την… διορθώσει πριν από το τοπικό ντέρμπι. Είναι γνώστης του σύγχρονου ποδοσφαίρου, γνωρίζει καλά την Κατηγορία και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Θέλει όπως και η Διοίκηση της ομάδας, ο Ιάλυσος να παίζει καλό ποδόσφαιρο και με αυτό τον τρόπο να παίρνει τις νίκες στους αγωνιστικούς χώρους. Οι «ερυθροκίτρινοι» μπαίνουν σε τάξη συνεπώς και δουλεύουν πολύ, πάνω στην τακτική που τους διδάσκει ο νέος προπονητής τους.

Από πλευράς τραυματισμών πάντως, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα ακολουθούν τον δρόμο που οδηγεί στην σοβαρότητα και την αγωνιστική πειθαρχία που πρέπει να έχει η ομάδα.