Ηρακλής Μαριτσών: Για την αξιοπρέπειά του και την... υγεία του

Με στόχο να πραγματοποιήσουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη και αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά και να αφήσουν πίσω τους τη δοκιμασία υγιείς, θα μπουν αύριο στο γήπεδό τους οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα.  

Το παιχνίδι κόντρα στο αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου προφανώς και δεν προσφέρεται για τη βαθμολογική ανάκαμψη που έχουν ανάγκη οι «ροπαλοφόροι», πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από πολλά προβλήματα.

Οι Νίκος Τσαλώλης, Σταύρος Γιαννακόπουλος και Νίκος Σαχίνης είναι τραυματίες (ο τελευταίος έκανε χθες μαγνητική), ο Γιώργος Γιαννακόπουλος παραμένει εκτός Ρόδου, ενώ το σερί των ατυχιών συνεχίστηκε με το κάταγμα που υπέστη στο χέρι ο Χρήστος Διακοηλίας, σε μία ανύποπτη στιγμή σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις.

Στην ουσία, το αυριανό παιχνίδι είναι για τον Ηρακλή ένα καλό τεστ, μέσα από το οποίο θα προετοιμαστεί για το ασυγκρίτως πιο σημαντικό παιχνίδι που θα δώσει τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή Λάρδου, και πάλι στην έδρα του.