Ρόδος: Στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων κλήθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Το δικό της διεθνή έχει από χθες η Ρόδος. Ο μέσος Δημήτρης Κωνσταντίνου επιλέχθηκε στην Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων, με τη διοίκηση των «ελαφιών» να εκφράζει, με ανακοίνωσή της, τη χαρά της και να του εύχεται καλή επιτυχία με μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

 Η κλήση του Κωνσταντίνου στην Εθνική Ενόπλων συνεπάγεται και υποχρεώσεις, καθώς θα πρέπει να δίνει το παρών στις προπονήσεις που θα διοργανώνονται.

Η πρώτη εξ αυτών θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην Αθήνα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ιάλυσο στο Οικονομίδειο.

 Στο πλαίσιο της χθεσινής προπόνησης, η οποία έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, ο Κωνσταντίου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Στέλιο Ανδρίκο (οι δύο ποδοσφαιριστές αισθάνονται ενοχλήσεις, χωρίς να πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό).

Όλοι οι υπόλοιποι, ανάμεσά τους και ο Χρήστος Αμανατίδης, δούλεψαν σε κανονικούς ρυθμούς, κάνοντας ασκήσεις τακτικής και παίζοντας οικογενειακό δίτερμα.