«Όλοι στο γήπεδο, όλοι στο πλευρό του Αστέρα μας»!

Έκκληση προς όλους τους Μασσαρενούς να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια του Αστέρα στο σημερινό ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, απευθύνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου:  

«Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά. Δείξε την αγάπη σου στον Αστέρα Μασσάρων, στο δικό σου Αστέρα, στο μεγάλης σημασίας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου. Η παρουσία σου στο γήπεδο θα είναι ένας από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες για την έκβαση του αγώνα. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να παραμείνει δυναμικά στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας, στο παιχνίδι που ξεκινάει σήμερα Σάββατο και ώρα 14:45 και σας ζητάμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να προσπαθείτε με τον παλμό και τον ενθουσιασμό σας να σπρώξετε την ομάδα μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας, ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και του κόσμου, αλλά χωρίς τη συμπαράσταση του μεγάλου μας κόσμου ο στόχος δυσκολεύει.

Φίλαθλε, έχεις αποδείξει πως ο Αστέρας  για σένα είναι τρόπος ζωής, το αποδεικνύεις και στους εκτός έδρας αγώνες που σχεδόν σε όλα τα γήπεδα είστε περισσότεροι από τους γηπεδούχους Μόνο με τη βοήθεια όλων μας μπορούμε να πετύχουμε. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τον κόσμο να είναι δίπλα τους. Όλοι αύριο γήπεδο, όλοι στο πλευρό του Αστέρα μας!!!»