Νίκη του Ευαγόρα με τον Πολυβώτη

Σημαντική βαθμολογικώς η νίκη για τον Ευαγόρα με 2-1 χθες στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε το πρόγραμμα του β’ ομίλου για τη Β’ Κατηγορία στο Κορακόνερο, απέναντι στον Πολυβώτη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κι… εξαργύρωσαν αυτή την υπεροχή τους με δύο γκολ , κατ’ αρχάς στο 34’ με σουτ του Χίντα και στο 43’ με πλασέ του Μανιά, εκμεταλλευόμενοι αμφότεροι σημαντικά λάθη των αντιπάλων.

Με το που ξεκίνησε η επανάληψη ο Πολυβώτης προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και τα κατάφερε στο 50’ όταν σκόραρε ο Κακιάς με κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσαν έως το τέλος να πετύχουν οι Νισύριοι άλλο ένα τέρμα για το βαθμό έστω της ισοπαλίας.

Με τη νίκη του αυτή η Ευαγόρας, έχοντας παιχνίδι περισσότερο, ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Καλυθιών στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αφού έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος με βοηθούς τους Βλάχο και Πλάτση

Οι συνθέσεις:

Ευαγόρας: Μουχαμετάνι, Μανταλιός, Παπαδόπουλος, Πιστόλας (63’ Βασιλειάδης), Πετράς, Τσιτσίρης, Τζοβαλίν, Αθανασίου, Χίντα (63’ Κουντούρης), Μανιάς, Παπαντωνίου (77’Κεπέρης).
Πολυβώτης: Κετσές (64’ Φωτιάδης), Καραγιάννης Δ. (69’ Κάσδαγλης), Παπαδάκης, Πατρίκης, Μεσία, Φωτεινής, Αδραχτάς, Χατζηνικολάου ΒΚ., Κακιάς, Χαρτοφύλλης (59’ Καραγιάννης Γ.), Σφακιανός.