Ντέρμπι κορυφής για το «Ροδίων Άθλησις»

Πολύ καλό παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι βρεθούν στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων Παιδεία» προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα του  «Ροδίων Αθλησις» στην προσπάθεια που θα κάνει να φτάσει στην νίκη .

Οι πρωτοπόροι στον β΄ υποόμιλο υποδέχονται σήμερα στις 15.30 τον δυνατό Απόλλωνα Αθηνών. Έχοντας πετύχει ισάριθμες νίκες σε δυο παιχνίδια, έχουν 3β. στο ενεργητικό τους και είναι πίσω από την ομάδα του «Ροδίων», εξαιτίας του γεγονότος του ότι ξεκίνησαν το φετινό μαραθώνιο με -3β.

Πρόκειται για καλή ομάδα που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης αλλά και την άνοδο στην πιο πάνω Κατηγορία.
Η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα πάντως έχει προετοιμασθεί από κάθε πλευρά κι αν μπει στο παρκέ με την κατάλληλη ψυχολογία.

Το μόνο πρόβλημα για τον κόουτς του «Ροδίων» είναι η απουσία του Ροσέττου Σταυλά, ο οποίος έχει εξάρθρωση στο δάχτυλο, ενώ απών θα είναι και ο Γεράκης για επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του κι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει φυσικά και η παρουσία του κόσμου, του οποίου η στήριξη σε αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι απαραίτητη.

Ο Ντάνιελ Γκένωφ είναι έτοιμος για το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Απ. 				     (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Ντάνιελ Γκένωφ είναι έτοιμος για το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Απ. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)