Ιπποκράτης: Έξοδος με «κινδύνους»

Μετά το ρεπό της προηγούμενης Κυριακής, ο Ιπποκράτης επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Γ’ εθνική και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές «παγίδες».

Στις 14.30’ τον περιμένει στο 2ο λύκειο Αμαρουσίου η τοπική Νίκη η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα «έδρα» και να πάρει βαθμολογική «ανάσα» αφού δεν έχει ξεκινήσει όσο καλά θα ήθελε τη φετινή σεζόν. Συν τοις άλλοις, η επικράτηση επί ενός αντιπάλου με την ποιότητα και την αξία του Ιπποκράτη, θα δώσει και ψυχολογική ώθηση εν όψει της συνέχειας.

Οι Κώοι, που κρυφοκοιτάζουν τη Β’ εθνική αλλά προσπαθούν να κάνουν ένα (σταθερό) βήμα κάθε φορά, θέλουν να διατηρήσουν το αήττητό τους και να κάνουν το 5Χ5.
Πέραν της αναμέτρησης στο Μαρούσι, η αγωνιστική περιλαμβάνει κι άλλα σπουδαία παιχνίδια. Η Πεντέλη υποδέχεται το Διαγόρα Δρυοπιδέων ενώ ο Πόλις Καλλιθέας θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ. Έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει και η συνάντηση του Προμηθέα Χαλανδρίου με τη Σαντορίνη που βρίσκονται στην «ουρά» του Ομίλου.

Το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
2ο Λ. Αμαρουσίου (14.30’) Νίκη Αμ. – Ιπποκράτης
Διαιτητές: Σταθόπουλος, Λεκατσάς
Κομισάριος: Φαλούκας
Πατήσια (15.15’) Προμηθέας Χαλανδρίου – Σαντορίνη
Διαιτητές: Νάστος, Ρίζος
Κομισάριος: Τζουβάρας
Θήβα (17.00’) Κάδμος – Λοκρός
Διαιτητές: Κοτσιμπός, Ντάνος
Κομισάριος: Κάλφα
Εθν. Αντίστασης (17.00’) Πόλις – ΟΦΗ
Διαιτητές: Λογοθέτης, Κουτσοδήμος
Κομισάριος: Μουζάκης Στ.
Ν. Πεντέλη (17.00’) Πεντέλη – Διαγόρας Δρυοπιδέων
Διαιτητές: Αποστολίδης, Ορφανός Εμ. (Δημητριάδης)
*χθες έπαιξαν Έσπερος Λαμίας και Πανναξιακός.
Ρεπό: Άρης Νίκαιας

Βαθμολογία: 1) Κάδμος 10β., 2) Πεντέλη 9, 3) Ιπποκράτης 8, 4) ΟΦΗ 7, 5) Έσπερος Λ. 7, 6) Διαγόρας Δρ. 7, 7) Νίκη Αμ. 7, 8) Άρης Ν. 7, 9) Λοκρός 6, 10) Προμηθέας Χ. 5, 11) Πόλις 5, 12) Πανναξιακός 5, 13) Σαντορίνη 5.
*Ιπποκράτης, Πόλις, Λοκρός, Έσπερος και Διαγόρας έχουν εκτίσει το ρεπό τους.
* ΟΦΗ και Προμηθέας έχουν ξεκινήσει με -1β. λόγω τιμωρίας.