«Χτύπησε» όποτε έπρεπε ο Κλεόβουλος

Συνεχίζει να πείθει με την παρουσία του ο Κλεόβουλος εντός κι εκτός έδρας αλλά και να παίρνει παίζοντας έξυπνα, τους βαθμούς. Προχθές στη Λάρδο και τον αγώνα με τον Ηρακλή, οι Λίνδιοι κατάφεραν να σκοράρουν όταν έπρεπε και να φύγουν με τη νίκη 0-2, διατηρούμενοι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά και κατάφεραν ως αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων να βρεθούν μπροστά στο σκορ μόλις στο 8’ με τον Πιτσουρδάκη. Ο Ηρακλής αντέδρασε κι έχασε την ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Κοντό στο 15’ αλλά τα 45 λεπτά  συμπληρωθήκαν χωρίς να επιτευχθεί κάποιο άλλο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλεόβουλος κλείστηκε και αποφάσισε να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις, γι’ αυτό και βρήκε άλλη μια φορά το δρόμο για τα δίχτυα στο 77’ με το Χαμιτάι,  αφού ο αντίπαλος προσπάθησε όπως μπορούσε να πετύχει γκολ, έστω για το βαθμό. Μοναδικό αρνητικό στοιχείο του αγώνα για τον Κλεόβουλο ήταν η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουκουτσέλα στις καθυστερήσεις, όταν το αποτέλεσμα είχε κριθεί.

Φάσεις και γκολ

3’ Διαγώνιο σουτ του Παπαοικονόμου, έδιωξε με τα πόδια ο Καραγιάννης

6’ Πολύ καλό σουτ του Χαρίτου, και ο Καραγιάννης απόκρουσε σε κόρνερ

8’ Μετά και την εκτέλεση του κόρνερ από τον Παπαοικονόμου, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Καραγιάννη και στρώθηκε στον Πιτσουρδάκη που, από το σημείο του πέναλτι με σουτ κι έκανε το 0-1

15’ Ο Ηρακλής απείλησε με τον Κοντό που έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ναούμ.

77’ Σε μια από τις αντεπιθέσεις του ο Κλεόβουλος έκανε το 0-2, αφού ο Κολιοκώστας έφυγε γρήγορα από αριστερά και συνέκλινε την κατάλληλη στιγμή στον άξονα για να τροφοδοτήσει το Χαμιτάι ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το διαγώνιο σουτ και βρήκε δίχτυα.

91’ Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Κλεόβουλο ο Κουκουτσέλας για σκληρό μαρκάρισμα.

Από τον Ηρακλή διακρίθηκαν οι Κοντός, Καλοπήτας και Μπάρδης ενώ από τον Κλεόβουλο οι Γαϊτάνος, Πιτσουρδάκης και Χαμιτάι.

Καλή η διαιτησία του Ατσικνούδα και των βοηθών του Σταυρούλια και Λαζού.

Ηρακλής: Καραγιάννης, Καφάλας, Καλοπήτας, Μπραχούσι, Νίκολλι, Καπιώτης, Κοντός, Μπιγκό, Μπάρδης (84’ Καμμάς), Ταγκάεφ, Στογιανόφσκι.

Κλεόβουλος: Ναούμ, Πιτσουρδάκης, Κακλαμάνος Λ., Κωστάκης, Χαμιτάι, Κολιοκώστας (90’ Ζερβός), Γαϊτάνος, Παπαοικονόμου ((86’ Κλημαντής), Κακλαμάνος Α., Κουκουτσέλας, Χαρίτος (89’ Μοντεσάντος).