Τρισάγιο στην Κίναρο για τους αξιωματικούς που χάθηκαν

Τρισάγιο στη μνήμη των τριών αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους το Φεβρουάριο στην Κίναρο, τελέστηκε την Κυριακή στο νησί.

Το τρισάγιο τέλεσε ο πάτερ Στέφανος και παραβρέθηκε ο έπαρχος Καλύμνου –Λέρου Γιάννης Θεμέλαρος, καθώς επίσης και οι δύο κάτοικοι του νησιού που είχαν ειδοποιήσει τις αρχές όταν είχε σημειωθεί η συντριβή του ελικοπτέρου με τους αξιωματικούς στο πλαίσιο άσκησης.

Από την επίσκεψη στα ΛέβιθαΑπό την επίσκεψη στα Λέβιθα

Ο έπαρχος σε ευχαριστήριο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:« Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το ταξίδι. Τη Μητρόπολη μας και τον πάτερ Στέφανο τα καταστήματα ΕΛΙΝ. Λέρου του Κώστα Κοντογιωργακη το Κώστα Κουβα για τη μεταφορά το Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλογου Λέρου Γιάννη Σιφουνιό και το Κτηνίατρο Μιχάλη Κοντραφούρη. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πάντα μπροστά σε όλα!!!!!!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/02/2016) όταν ελικόπτερο Agusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού κατέπεσε στη νησίδα Κίναρο.

Το πλήρωμά του αποτελούσαν οι:

Υποπλοίαρχος, Αναστάσιος Τουλίτσης

Υποπλοίαρχος, Κωνσταντίνος Πανανάς

Ανθυπασπιστής, Ελευθέριος Ευαγγέλου

Από το τρισάγιο στην ΚίναροΑπό το τρισάγιο στην Κίναρο

Στην Κίναρο τοποθετήθηκε πλακέτα με τα ονόματα των τριών αξιωματικών.

Σημειώνεται ότι ο έπαρχος κ. Θεμέλαρος στη συνέχεα επισκέφθηκε και το γειτονικό ακριτικό νησί τα Λέβιθα όπου συναντήθηκε με την οικογένεια Καμπόσου που κατοικεί μόνιμα εκεί.