“Χάλκινος”  ο Χατζηνικολάου στους Βετεράνους

Επιστροφή στα τατάμι για το Σάββα Χατζηνικολάου και μάλιστα δυναμικό. Την περασμένη Κυριακή ο πρόεδρος της Φλόγας και πρώην αθλητής, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Τζούντο στη Ζωφριά και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Μ2 40-50 για τα -81κ.

Συνολικά έδωσε τρεις αγώνες και κέρδισε τον πιο κρίσιμο που τον έφερε στην 3η θέση του βάθρου. Βάσει των επιδόσεών του και με ακόμα καλύτερη προετοιμασία, θα δώσει το παρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη χώρα μας 15-18 Ιουνίου του 2017.

Συνολικά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία έγινε πρώτη φορά από την ομοσπονδία, συμμετείχαν 51 αθλητές-αθλήτριες.  Η αποστολή όμως της Φλόγας στη Ζωφριά είχε κι άλλες δύο αθλήτριες με συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.  Η Κατερίνα Μαυρομάτη αν και πήρε την 3η θέση στην κατηγορία των +78κ., δεν επέστρεψε με μετάλλιο λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχουσών εκεί.

Μάλιστα, πέρσι στη συγκεκριμένη κατηγορία, η αθλήτρια της Φλόγας δεν είχε αγωνιστεί λόγω έλλειψη συμμετοχών... Η Μαρίνα Δουμάνη στα -70κ., έχασε το καθοριστικό πρώτο παιχνίδι της κατηγορίας στη λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να συνεχίσει αντιμετωπίζοντας πολύ δυνατές αθλήτριες, στερώντας της έτσι τη διεκδίκηση μεταλλίου, γι’ αυτό ήταν τελικώς 5η.