Επιστροφή για δύο στον ΑΕΡΑ

Επιχείρηση αναδιοργάνωση στο «στρατόπεδο» του ΑΕΡΑ . Οι «ερυθρόλευκοι» βλέποντας πώς δεν τους ταιριάζει η βαθμολογική θέση που βρίσκονται μετά και από την ήττα από τον Αστέρα Παστίδας, είναι αποφασισμένοι να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών, ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις τους και βλέποντας από δω και πέρα για τον καλύτερο δυνατό δρόμο, στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries.

Την 10η αγωνιστική ο ΑΕΡΑ περιμένει στ’ Αφάντου τον Αντίμαχο, με σκοπό μια καλή εμφάνιση και νίκη επί της δυνατής και φέτος ομάδας της Κω

Ο Βαγγέλης Χοσάδας πάντως θα έχει σε αυτό το ματς δυο επιπρόσθετα… όπλα, εάν φυσικά ο ίδιος κρίνει πως μπορούν να παίξουν έστω και λίγο.

-Ο λόγος για τον Μπάμπη Επιφάνη που επιστρέφοντας από το Καστελλόριζο έχει μπει ήδη σε κανονικούς ρυθμούς της ομάδας

-Αλλά και για τον Αθηναίο που μπήκε τώρα στις προπονήσεις, απουσιάζοντας το τελευταίο διάστημα για επαγγελματικούς λόγους.

Η προετοιμασία για το δύσκολο ματς  με τον Αντίμαχο, θα συνεχισθεί καθημερινά με όλους τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν πλέον μέρος σε αυτήν.

Κατά του Αντίμαχου πάντως, δεν θα αγωνισθεί ο γκολκίπερ Καστριτσέας, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Παστ. Για το ποιος θα τον διαδεχθεί θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο Βαγγέλης Χοσάδας, με πιο πιθανό διάδοχο τον νεαρό Γκουγκουντρή ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στο ματς της Παστίδας στο διάστημα που έπαιξε.  

Ο Μπάμπης Επιφάνης επανήλθε στους κανονικούς ρυθμούς του ΑΕΡΑ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Μπάμπης Επιφάνης επανήλθε στους κανονικούς ρυθμούς του ΑΕΡΑ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)