Παραδοσιακός στόχος το κύπελλο για τον Άρη

Η διάκριση στο κύπελλο Δωδεκανήσου ενδιαφέρει τον Άρη κατά παράδοση, ακόμα και τις χρονιές που ο «πήχης» των δυνατοτήτων του δεν μοιάζει να βρίσκεται ψηλά.

Η φετινή προφανώς και δεν είναι μία από αυτές, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου διαθέτουν την ποιότητα και τη δυναμική για να τους επιτρέπεται να ονειρεύονται κάτι καλό. Μία καλή πορεία στο κύπελλο στηρίζεται ασφαλώς και στην τύχη, ωστόσο στη φάση που βρίσκεται σήμερα η διοργάνωση, για μία ισχυρή ομάδα προϋποθέτει καταρχήν την ύπαρξη σοβαρότητας και ο προπονητής του Άρη Γιώργος Σταυριανός ελπίζει πως σήμερα στο Νίσυρο, οι ποδοσφαιριστές του θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, δεν θα δώσουν δικαιώματα στον Πολυβώτη και θα προκριθούν, χωρίς καρδιοχτύπια, στην τρίτη φάση του κυπέλλου «Αυγουστίνος».

 Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου βρίσκονται στη Νίσυρο από χθες το απόγευμα. Την αποστολή δεν ακολούθησαν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι Μάρκος Μαρκόπουλος, Νίκος Λαμπριανός και Μιχάλης Τσελεπίδης, ο τραυματίας Γιάννης Σταμούλης, καθώς και οι ανέτοιμοι Σκυλλαράκης, Μπαρμπαντώνης, Παπαοικονόμου και Θοδωρής.   

 Υπενθυμίζεται, πως ο Άρης προέρχεται από την εκτός έδρας «λευκή ισοπαλία» στο Βάτι για το πρωτάθλημα, όπου αν και ήταν καλός, πλήρωσε την αδυναμία του στην τελική προσπάθεια.